Se vår produktkatalog
Profileringsartikler
Grafisk Design
Referanser
Nettbutikk
Foto

EB Videoprodukter as utfører følgende tjenester:
Produksjon av presentasjonsfilmer ol. TV-programmer, massekopiering av DVD og CD, overføring av smalfilm og dias til DVD eller ekstern harddisk, fotografering, utforming av trykksaker.

Ønsker du 1 eller 1000 kopier på DVD er du like viktig for oss.

Vi bearbeider følgende videoformat:

DVCPRO, DV, BETACAM SP, MII, Hi-8, VIDEO-8, S-VHS, VHS og DVCAM


Psoriasis en livsledsager

08.02.2005

"Psoriasis en livsledsager" er en dokumentarfilm om hverdagen Trond har vært gjennom i forbindelse med sine hudplager. Vi har fulgt Trond gjennom en alternativ behandling i et år.  Trond Larsen, nå 42 år gammel, har siden 18 årsalderen vært hart rammet av psoriasis og som 25åring ble han uføretygdet.
Han har vært gjennom mange behandlinsformer som lysbehandling, bruk av kortisonpreparater og cellegiftbehandling med varierenden resultater og varighet.
September 2002 startet Trond med bruk av hudpleieprodukter og vi har fulgt han med kamara gjennom et helt år. Dette har gitt oss en interessant og oppsiktsvekkende film. Da vi forlot Trond i september 2003 var det en mann som hadde en betydelig forbedret hud- og livskvalitet, altså en hyggelig fortelling om et alvorlig tema.

Vi gjør oppmerksom på at produktene som Trond bruker i denne filmen ikke er legemidler. Om noen ønsker å prøve tilsvarende behandlig, bør dette skje i samråd med din lege.
EB Videoproduketer as fraskriver seg et hvert ansvar i forbindelse med bruk av produktene som er med i denne filmen.

DVD-platen med folderen kan du bestille her hos oss på mail eller tlf.71558265 Prisen er kr.99,- + mva. og portoen på kr.22,-<- Forrige side
 
 
 

Siste nytt fra EB Video AS:

Ny nettbutikk
Etterlysende skilt
Klistremerker og etiketter.
Vindusdekor
  EB Video AS

Skeiveien 6, 6650 Surnadal
Telefon: 71 55 82 65
Mobil: 90 76 88 26
Epost: ebvideo@online.no
  Vi samarbeider med:

 
             
replica watches sale panerai replica uk replica watches uk