Hopp til innholdet

Foliering av kjøretøy

Bildekor/profilering av kjøretøy er en perfekt måte å profilere din bedrift på! EB Video tilbyr produksjon og montering av folie til bil og andre kjøretøy. Vi tilbyr også en gjør-det-selv pakke hvor du enkelt kan laste opp logoen til din bedrift og legge til kontaktinformasjon. I en gjør-det-selv pakke kan du få tilsendt alt som trengs for å selv utføre montering. Folie har en lang levetid på din bil.

Gjør-det-selv foliering

Å dekorere/profilere bilen selv er en rimelig måte å synliggjøre bedriftens logo og kontaktinformasjon på. EB Video tilbyr dekorpakker som passer personbiler (sedan og stasjonsvogn) og liten og stor varebil. Dersom bedriften din ikke har logo fra før tilbyr vi grafisk design.

Gjør-det-selv pakken inneholder det som trengs for å få et godt resultat. Det medfølger avfetnings- og monteringsutstyr, monteringsanvisning, og selvsagt ferdigprodusert folie. Logoene er laminert og kan vare i 6-8 år ved normal bruk.

Se gjør-det-selv pakker for foliering i vår nettbutikk:

Magnetfolie

Magnetfolie er en enkel måte å profilere bedriften på når det trengs. Mange bedrifter benytter privatbil i arbeidet. Da er det kanskje ikke alltid like ønskelig å alltid ha bedriftens logo på bilen, også når en bruker kjøretøyet privat. Med magnetfolie kan en sette på, eller ta bort logoen til bedriften på få sekunder.

EB Video produserer magnetfolie og sender per post om ønskelig. Dersom du ikke allerede har en logo å laste opp tilbyr vi grafisk design for å hjelpe dere med å komme i gang.

Se magnetfolie og merker i vår nettbutikk:

Folier kjøretøyet hos EB Video

EB Video produserer og monterer logoer, helfoliering av bil, båt, lastebil og andre kjøretøy. Vi leverer også refleksfolie. Ved å foliere kjøretøyet hos EB Video sikres du et godt resultat med vår mange års erfaring. Ta kontakt med oss for en prat eller et tilbud.