Hopp til innholdet

Grafisk design

EB Video tilbyr tjenester innen grafisk design for alle produktene vi leverer. Dersom du mangler grafisk materiale som logo, eller for eksempel ønsker å gjøre mer ut av din bildekor stiller vi opp med ekspertise for å gi deg et profesjonelt resultat fra start til slutt med design av grafikk, produksjon og montering av folie. Vi designer og trykker plakater og flyere/brosjyrer i høy kvalitet. Ta kontakt med oss for å starte en dialog!

Logoer

En god logo er lett gjenkjennelig, og brukes ofte på nettsider, fakturaer, visittkort, klær og annet for å synliggjøre bedriften. EB Video designer  og produserer logoer i vektorformat som kan forstørres uten å miste kvalitet. Ta en titt på noen logoer vi har laget under: Kontakt oss om du trenger hjelp til den grafiske jobben.

Bildekor

EB Video hjelper deg å utforme den perfekte bildekoren. Vi utfører også foliering av kjøretøy, og tilbyr gjør-det-selv pakke gjennom vår nettbutikk. Ta en titt på et par eksempler av bildekor vi har designet:

Plakater

Vil du piffe opp hjemme eller på kontoret med en stor plakat? Skal du arrangere noe, eller informere om noe til et bredt publikum? En plakat er en super måte til å for eksempel å få ut informasjon. EB Video designer og produserer plakater til alle formål. Ta en titt under for noen eksempler:

Flyers og brosjyrer

Kanskje du vil reklamere for en kampanje eller et salg? Kanskje du vil gi detaljert bedriftsinformasjon? EB Video designer og produserer flyers og brosjyrer til alle formål. Ta en titt under for noen eksempler: