Hopp til innholdet

Interiør: Tapet, vindusdekor, mellomplater og mer

EB Video tilbyr interiørdekor til både hjem og kontor. Vi produserer og monterer om ønskelig vindusdekor som frosting og foliering, mellomplater til kjøkken, tapet med ønsket motiv og mer.

Les videre for å se noen eksempler på arbeid vi har utført, og la deg inspirere til å gjøre kontor og hjem mer synlig eller mer hjemlig.

Tapet

EB Video produserer tapet etter ønsket mål og utseende til både hjem og bedrift. Har du bilder, design eller en ide om hvordan en vegg, eller deler av en vegg skal se ut produserer vi, og monterer hvis ønskelig. Du kan også benytte våre tjenester innen grafisk design for å piffe opp bilder, eller skape noe fra en ide.

Få stilig tapet hjemme på soverommet, i gangen eller andre rom. Dekk en vegg på kontoret. Profiler visjonen til din bedrift. Kun fantasien setter grenser.

Kjøkkenplater

En ofte ubrukt veggflate på kjøkken både i hjem og kontor er som regel den mellom over og underskap på kjøkkenet.

Hvorfor ikke kvikke den opp med noe å se på? 

EB Video produserer plater etter mål som passer mellom kjøkkenskapene. Bruk eget motiv, finn et standard motiv eller benytt deg av våre tjenester innen grafisk design.

Vindusdekor og frosting

Unngå bøyde neser. Få vindu med lekkert utseende. Hindre innsyn. Profiler deg. Vindu er en super flate å dekorere med reklame utendørs, legge på pene mønster innendørs og legge på bedriftens logoer.

EB Video froster og dekorerer vinduer innendørs og utendørs. Få bedriftens logo på kontorvinduet, reklame om tjenester på yttervinduet, frosting av møterommet og mer. Ta en titt på noen eksempler nedenfor.